KpssCafe.com Türkiyenin En Büyük KPSS Eğitim Portalına Hoşgeldiniz - Bugün Tarih: 09-03-2010, 01:17 AM | Yeni Mesajlara Bak | Bugünkü Mesajlara Bak
KPSS Forum | KPSS Hazırlık | 2010 KPSS  | KPSS Soruları | KPSS Sonuçları | 2011 KPSS | Online KPSS

Tarih: 09-03-2010, 01:17 AM Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi! (Oturum AçKayıt Ol)
İngilizce öğrenmek için kursa gitmek şart değil! TIKLAYIN !
Online KPSS KPSS Güncel Bilgiler KPSS Soruları KPSS Videoları KPSS Ders Notları Günün Sorusu KPSS Forum

Mesaj önizleme 
Konuyu Gönder 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kpss | Kpsscafe.com
Yazar Mesaj
gatien_hakan Çevrimdışı
Genel Yönetici

Öcalan'dan PKK'ya çağrı

Abdullah Öcalan avukatlarıyla görüştü. Ankara’ya ve Kandil’e mesajlar verdi. Öcalan, 'Ölen polisler askerler için de üzülüyorum' derken sözlerini şöyle sürdürdü: Devlete sesleniyorum sorunu çözeceksen çöz. İmha edeceksen et. PKK’ya sesleniyorum. Yapacaksan yap teslim olacaksan teslim ol... Öcalan aşırı sıcaklardan da etkilendiğini söyledi. Her hafta olduğu gibi bir kez daha avukatlarıyla görüşen Öcalan ilginç açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalardan satır başları:

ASKERLER VE POLİSLER İÇİN ÜZÜLÜYORMUŞ

Bu toplum daha ne kadar kaldıracak bu yaşananları. Ben bu yaşananlardan üzüntü duyuyorum, sadece PKK'lılar için değil ölen polisler-askerler için de üzülüyorum. Ama yetmiyor.

“BİR SAAT BİLE UYUYAMIYORUM”

Endişeliyim, kaygılıyım, olanlardan memnun değilim. Bunların yaşanmaması için, sorunun çözümü için gece gündüz düşünüyor, çabalıyor, hatta bir saat bile uyuyamıyorum. Bu gelişmelerden rahatsızım ve bunları aşmaya çalışıyorum.

“PKK DA DEVLET DE BENİ DİNLEMİYOR”

Devlet de PKK da bildiğini okuyor. İşte görüyorsunuz iki taraf da beni dinlemiyor, aldıkları kararları uyguluyorlar. Ben devlet ile PKK arasında boğulmayıp, bunları aşmaya çalışıyorum.

“DEVLET VE PKK’YA SESLENİYORUM”

Devlete sesleniyorum, bu sorunu çözeceksen çöz, imha edeceksen et! PKK'ya da sesleniyorum, devrim yapacaksan yap teslim olacaksan da ol! Artık bu işi uzatmanın manası yok, artık toplum bu çözümsüzlüğü, oyalamayı kaldırmıyor.

Bana burada yedi-sekiz yıldır dört kez 'bekleyin' dediler, her seferinde seçim var dediler. Ama sonuç ortada. Ben referandumdan sonra oyalamaya izin vermeyeceğim. İşte referandumdan sonra bu sefer önümüzde seçim var, seçime az süre kalmış bahanesiyle oyalanmayı kabul etmeyeceğim

SICAKLARDAN ŞİKAYETÇİ

Sağlık koşullarım daha önce belirttiğim gibi, farklı bir şey yok. Nefes alma sıkıntım devam ediyor. Bu son günler çok sıcak olduğu için etkiliyor, oldukça havasız ve boğucu.

Sitemize Destek İçin Lütfen Mesajlara Cevap Yazınız...
07-30-2010 08:16 PM
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
Sponsorlar

Sitemize Destek İçin Lütfen Mesajlara Cevap Yazınız...
07-30-2010 08:16 PM
Mesaj önizleme 
Konuyu Gönder